(06.09.2008) Frida vant Norgescupen i rytmisk gymnastikk i Skjeberg!

Frida Parnas presterte fantastisk i høstens første Norgescup i Skjeberg lørdag, og slo alle sine konkurrenter i seniorklassen! Dette er en kjempeprestasjon, og veldig gledelig. Frida trener alltid hardt, og denne seieren viser at treningsarbeidet hennes gir resultater. Vi gratulerer så masse!
Hovedtrener Siri Kornstad forteller at Frida kjørte veldig bra i ring, og fikk hele 14,05 i karakter. I tau og bånd hadde hun en del småklikk, men hun gjennomførte veldig overbevisende med tempo og flyt og masse energi! Frida sier på SMS fra Skjeberg at hun er kjempefornøyd, og aller mest fornøyd med tau og ring:)

Også juniorgymnastene var i ilden i trekamp lørdag. Siri Kornstad sier det var hard konkurranse om plassene i denne klassen, men at Anniken Gjertsen klarte en flott fjerdeplass etter veldig bra gjennomkjøring i ring og ball. I tau ble det noen småfeil som trakk litt ned. Yngvild Rømcke fra Asker vant juniorklassen.

Susanne Irgens Gravdal kom på en fin 11 plass etter veldig god kjøring og høye karakterer i tau og ball, men desverre ble det veldig lav karakter i ring. Siri forteller videre at Guro Hildershavn og Iselin Taule har jobbet veldig bra og kom hhv 13. og 15. plass. Vilde Fitjar Lunestad er på gang etter noen småskader, og kom på en fin 14. plass. Juni Sulen Skogseth var veldig uheldig og fikk blackout i tau, og måtte bruke reserveredskap i ball. Med en forkjølelse i kroppen var hun ikke i sin beste form, men hun kommer nok sterkere tilbake i Stavanger om 14 dager.

Vilde Madeleine Taule og Hanne Wiese Hansen deltok søndag for første gang i konkurranse for yngre junior. De kom på hhv 8. og 10. plass sammenlagt i 2-kamp. Det var Emilie Holte fra Asker som vant denne klassen, der det deltok tilsammen 13 gymnaster.

Resultater i senior internasjonal klasse

1. Frida Parnas Bergens Turnforening
2. Marte Dobbertin Gram, Asker
3. Mina Finnerud, Skjeberg