(25.01.2009) Mange fine prestasjoner på Barn av regnbuen!

Våre yngste RG- gymnaster viste gode takter i årets første konkurranse i Asker i helgen, og viste at de har trent godt. Berentine Eeg Nielsen fikk en flott sølvmedelje i ring og Rebecca Rognaldsen Olaisen tok bronse i frittstående, begge i rekrutt 98. Sandra Iversen tok en kjempefin bronse i tau i minirekruttklassen. Silje Stenersen fra BT deltok på oransje lag som gikk av med seieren i lagkonkurransen! Gratulerer til disse og alle de andre for fin innsats!
Hovedtrener Siri Kornstad sier at alle gymnastene viste gode enkeltpresatasjoner, men at det er tidlig i sesongen og lenge siden sist konkurranse. Hun sier at gymnastene jobber bra og at de har stort potensiale!

Hun var særlig imponert over at Rebecca klarte å ta medalje i frittstående til tross for at hun fikk blackout og hoppet over noen elementer i programmet. Hun tok seg imidlertid veldig flott inn igjen og tok en flott 3. plass.

Siri var også kjempefornøyd med Berentine sin innsats. Hun forteller at Berentine gjennomførte en av sine aller beste kjøringer i ring til nå, og tok dermed en kjempeflott sølvmedalje:)

I rekrutt 97 klassen er nivået høyt, Eirin Nordli Edinsen fra BT gjorde det best av våre gymnaster. Etter jevn kjøring, men med noen klikk, fikk hun 5. plass i ball og sjette plass i tau og køller.

Nedenfor følger resultatene for lagkonkurransen

1 Oransje lag (Silje Stenersen fra BT)
2. Rødt lag (Rebecca Rognaldsen Olaisen og Marie Galtung Døsvik fra BT)
3. Gult lag (Amalie Hefre Lie fra BT)