(06.02.2009) Årets første Norgescup i rytmisk gymnastikk

I helgen reiser alle juniorene til Norgescupkonkurranse i Malvik. Bergens Turnforening deltar med junior tropp, tre gymnaster i internasjonal klasse og fire gymnaster i nasjonal klasse. Gymnastene ønskes lykke til!
Det er Susanne Irgens Gravdal, Guro Hildershavn og Juni Sulen Skogseth som deltar i internasjonal klasse, mens Mathilde Charlotte Fagerås, Yvonne Midtbø, Hanne Wiese Hansen og Vilde Madeleine Taule som skal konkurrere i nasjonal klasse.

Det knytter seg stor spenning til årets første Norgescup. Det er påmeldt omkring 50 gymnaster fra hele landet i både nasjonal og internasjonal klasse. Våre gymnaster har trent hardt og er spent på hvor de vil plassere seg i forhold til gymnaster fra de andre klubbene.

Bergens Turnforening deltar også i år med juniortropp. I konkurransen i Malvik er det påmeldt til sammen 7 juniortropper.

Vi kommer tilbake med resultater når de er klare.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no.