(05.03.2009) 12 gymnaster klar for Njårdpokalen!

I helgen deltar 4 seniorgymnaster, 3 juniorgymnaster, 2 rekrutter og 2 tropper fra Bergens Turnforening i Njårdcupen i rytmisk gymnastikk. Dette er andre Norgescup for juniorene i år, mens for seniorene er det årets første Norgescup. Gymnastene ønskes lykke til i Oslo!
Det er Frida Parnas, Anniken Gjertsen, Iselin Taule og Guro Holte Igesund som skal representere Bergens Turnforening i senior internasjonal klasse.

I junior internasjonal klasse skal Susanne Irgens Gravdal, Juni Sulen Skogseth og Guro Hildershavn delta, mens Sara Tønnesen og Eirin Nordli Edinsen skal delta i rekruttklassen.

Bergens Turnforening stiller med 1 juniortropp og en tropp som skal delta i fellesklasse tropp (senior og junior).

Kari Brandal skal være trener mens Siri Kornstad, Agnete Celine Knudsen og Tina Carlsen skal være dommere.

Resultater blir lagt ut på nettsiden.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no