(22.03.2009) Flotte prestasjoner i Turnhallen!

Hele 136 individuelle gymnaster og 38 tropper fra hele landet konkurrerte i rytmisk gymnastikk i Turnhallen denne helgen. I seniorklassen tok Frida Parnas en flott sølvmedlaje. I juniorklassen, der deltakelsen var svært høy, plasserte alle våre gymnaster seg blandt de 21 beste. De åpne partiene og rekruttene sjarmerte et stort publikum med flotte oppvisningsprogram.
Mathilde på 11 plass i stor klasse
Junior nasjonal klasse var den største klassen med hele 60 deltakere. Igjen var det Mathilde Charlotte Fagerås av våre jenter som gjorde det best i denne klassen. Hun kom på en flott 11. plass i 2-kamp etter fine kjøringer i tau og ring. Hennes beste apparat var ring, der hun oppnådde 8. beste karakter.

Hanne Wiese Hansen viste god fremgang siden forrige konkurranse med en fin 21. plass. Særlig satt kølleprogrammet veldig fint, og her fikk Hanne 17. beste karakter.

Det var Amalie Dobbertin Gram fra Asker Turnforening som vant junior nasjonal klasse.

15. plass til Juni i sterk konkurranse
I junior internasjonal klasse, der nivået er veldig høyt, var det Juni Sulen Skogset som gjorde det best av gymnastene fra Bergens Turnforening. Her konkurreres det i 4-kamp, og Juni kom på en flott 15. plass etter 4 jevne kjøringer. Hennes beste apparat var ball der hun oppnådde 13. beste karakter.

Guro Hildershavn kom på 19. plass etter litt ujevne kjøringer. Hennes beste apparat var køller, som hun kjørte veldig bra, og fikk 16. beste karakter.

Det var Yngvild Rømcke fra Asker Turnforening vant junior internasjonal klasse.

Juniortroppen kom på 6. plass etter to fine gjennomkjøringer av vimpelprogrammet sitt.

Flere bilder fra konkurransen legges ut senere.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no