(29.03.2009) Rent bord av BT-gymnastene

Mange gymnaster og tilskuere hadde funnet veien til Laksvåghallen søndag, der Laksevåg T&IF arrangerte årets andre seriekonkurranse i rytmisk gymnastikk. I seniorklassen vant Frida Parnas, i juniorklassen var det Juni Sulen Skogseth og Mathilde Charlotte Fagerås som vant hver sin klasse, mens Eirin Nordli Edinsen og Rebecca Rognaldsen Olaisen vant hver sin rekruttklasse. Gratulerer masse til disse og alle de andre gymnastene!
Det var mange nye, unge gymnaster som viste flotte programmer og stor konsentrasjon på teppet i Laksevåghallen. Alle rekruttene hadde frittstående og mange hadde program i et eller flere av apparatene ball, tau, ring, køller eller vimpel.

Det var også mange tropper med rekrutter som sjarmerte publikum!

I juniorklassen var det 2 gymnaster i internasjonal klasse og 4 i nasjonal klasse. De kjørte 2 programmer hver i denne konkurransen. I seniorklassen var det denne gangen 2 gymnaster. De kjørte også 2-kamp.

Vi kommer tilbake med bilder og mer detaljerte resultater senere.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no