(02.04.2009) Hansastipendet til Anniken Gjertsen!

Anniken Gjertsen fikk utdelt Hansastipendet 2008 på 10 000 kr på årsmøtet i Idrettsrådet i Bergen i dag. Stipendet deles ut for 15. gang for å gi unge talenter stimulans og mulighet til å videreutvikle seg som idrettsutøver. Anniken fikk prisen på bakgrunn av de gode resultatene hun har oppnådd nasjonalt og i Norden og utviklingsmulighetene hennes.
Det er Idrettsrådet i Bergen som deler ut stipendet, og Hansa som bevilger pengene.

Roald Andersen i Idrettsrådet opplyser at de ønsker å spre stipendet til talenter i ulike idretter. I år delte de ut to stipender, et til Anniken som driver med rytmisk gymnastikk, og et til Morten Kvamsdal som driver med volleyball.

På det øverste bildet ser vi Anniken sammen med Roald Andersen i Idrettsrådet i Bergen og Anne Fotland fra Hansa. På det nederste bildet er Anniken omgitt av hovedtrener Siri Kornstad og Anne Fotland.

Vi gratulerer Anniken med stipendet og ønsker henne lykke til videre!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no