Følg Frida live på Happy cup i Gent!

De norske gymnastene defilerer inn
Frida klar for å kjøre ball i Gent
Frida Parnas representerer Norge i Happy Cup i Ghent, Belgia denne helgen. Konkurransen er en internasjonal FIG konkurranse i rytmisk gymnastikk og vises livestream. Vi ønsker lykke til!
Hovedtrener Siri Kornstad rapporterte fra Gent i går at de var på plass og hadde det veldig bra! Frida starter sin konkurranse fredag kl 1830 og skal kjøre vimpel og ball.

Ragnhild Frost og Emilie Kruke Indreberg representerer også Norge i konkurransen.

Nettsiden www.blogg.norskturn.no rapporterer følgende på facebook fra konkurransen:

Siste fra Happy Cup: Etter 2 av 4 programmer er Frida Parnas nr 21 og Emilie Kruke Indreberg nr 28 av ca 35 seniorer. Ragnhild Frost nr 39 av ca 45 juniorer. Fortsettelse i morgen!

Frida Parnas er tilbake på internasjonalt nivå etter ca et års skadeavbrekk, mens Emilie Indreberg, som for tiden bor og trener i Malaysia, debuterer i senior. Det blir spennende å se hvordan de kan hevde seg i 4-kampen!