Gull til Guro og Juni i Malvik!

Guro Hildershavn og Juni Sulen Skogseth fra Bergens Turnforening gikk helt til topps klassen for duo/trio i helgens Norgesfinale i Malvik. Mathilde Charlotte Fagerås gjorde også en fin innsats med en 6. plass i individuelt i juniorklassen. Marie Galtung Døsvik er første års junior og gjorde en fin norgesfinaledebut. Vi gratulerer!
Fellestroppen kjørte bra i sin første kjøring, men i siste kjøring i finalen mistet de i flere kast, og ble for første gang slått av Njård sin fellestropp. De kom dermed på 2 . plass i finalen. Sammenlagt i Norgescupen kom de på 3. plass, slått av 2 Askertropper.

Fellestroppen besto av Frida Parnas, Anniken Gjertsen, Guro Holte Igesund, Juni Sulen Skogseth og Guro Hildershavn. Mathilde Charlotte Fagerås var reserve.