Velkommen til Norgescup rytmisk gymnastikk i Bergen!

Bergens Turnforening er glade for å ønske 66 individuelle gymnaster og 21 tropper velkommen til Norgescup-konkurranse i Bergen 30.-31.januar! Dette er årets første konkurranse i norgescupen, og det blir spennende å se hvordan jentene fra Bergen klarer å hevde seg i konkurranse med gymnaster fra hele landet!
Bergens Turnforening deltar med fire gymnaster i seniorklassen; Frida Parnas, Anniken Gjertsen, Guro Holte Igesund og Susanne Irgens Gravdal.

I juniorklassen deltar fem gymnaster fra BT: Juni Sulen Skogseth, Guro Hildershavn, Vilde Madeleine Taule, Eirin Nordli Edinsen og Sara Tønnesen.

Klubben stiller også fellesklasse tropp og juniortropp.

Vi ønsker alle våre og tilreisende gymnaster velkommen og lykke til, og gleder oss til gode sportslige prestasjoner og masse idrettsglede i Turnhallen!