Klart for pokalkamp med mange sprell!

Laksevåg Turn- og Idrettslag inviterer til pokalkonkurranse i rytmisk gymnastikk i Laksevåghallen søndag 7. juni. Dette er en annerledes RG-konkurranse der gymnastene kjører et program de har laget selv, og antrekket er valgfritt. Tidligere år har vi sett både Pippi, James Bond, spøkelser, ballerinaer, hekser, forskjellige dyr og mye annet. Det er bare å glede seg for dette er gøy, for både gymnaster og tilskuere!
Ti gymnaster går videre til finalen. Det gis poeng for idrettsglede, utstråling, musikkfølelse, kreativitet osv. Gymnastene har de siste dagene jobbet iherdig med å lage sine egne programmer, og fantasien er stor.