God innsats på SVS Open i Finland

Anniken Gjertsen, Juni Sulen Skogseth, Rebecca Rognaldsen Olaisen og Sandra Iversen deltar denne helgen på en konkurranse i rytmisk gymnastikk i Helsinki, Finland. Vår trener Svetla Slavova rapportere om en stor konkurranse med høyt nivå. Våre jenter har gjort en fin innsats, og både Anniken og Rebecca er kvalifisert til dagens finaler!
Sandra deltar i rekruttklassen mens Rebecca deltar i klassen for yngre junior. De har begge hatt fine gjennomkjøringer, og Rebecca er med i dagens finaler.

I juniorklassen kjørte Juni veldig bra i ball, men hadde noen klikk i de andre apparatene.

Anniken, som blandt annet har konkurrart mot to av jentene på Hviterussland sitt VM-lag for senior, kjørte veldig bra i ring, og fikk hele 22,075 i karakter. Dette holdt til finale i dag!

Gratulerer til jentene med innstatsen så langt og lykke til i finalene!