Frida er klar for VM!

Frida Parnas fra Bergens Turnforening er tatt ut til å representere Norge i verdensmesterskapet i rytmisk gymnastikk i Mie, Japan. Hovedtrener Siri Kornstad skal lede den norske delegasjonen. Vi ønsker begge to lykke til!
Det norske laget består av Hanna-Kristine Bogetveit, Thea Elise Holte, Josefine Hustoft og Frida. Hvert lag skal kjøre 3 programmer i hvert redskap, og Frida skal kjøre tau, ball og vimpel i konkurransen.

Troppen reiser torsdag 3.september, og konkurransen starter 7.september.

Frida har hatt en fantastisk sesong så langt med deltakelse i EM, 2 worldcuper og nå VM. Det er en stor prestasjon å bli tatt ut for å delta i slike sammenhenger og få konkurrere mot de beste utøverne i verden. De norske jentene har gjort en fin innsats og representert Norge på en flott måte, selv om de ikke har hevdet seg helt i toppen frem til nå.

Frida har trent hardt for å forberede seg best mulig frem mot verdensmesterskapet. Hun sier på trening i Turnhallen i dag at hun gleder seg veldig til turen, men både gruer litt og gleder seg til selve kjøringene. Frida har fått god hjelp til oppkjøringen til VM av både hovedtrener Siri Kornstad og vår nye trener fra Bulgaria Svetla Slavova. Svetla kjenner seg godt igjen i Frida sine tanker rundt deltakelse i VM. Hun er nemlig to ganger verdensmester og en gang europamester i rytmisk gymnastikk selv! Svetla gleder seg stort på Frida sine vegne.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no