Hjem Turngruppen Rytmisk Gymnastikk Troppsturn Turn Kvinner/Menn Friidrett Orientering Turnhallen Turnforeningen Turnerhytten Andre grupper
 
 
Søk

Søk i websiden
 


Frida er klar for VM!

Frida Parnas fra Bergens Turnforening er tatt ut til å representere Norge i verdensmesterskapet i rytmisk gymnastikk i Mie, Japan. Hovedtrener Siri Kornstad skal lede den norske delegasjonen. Vi ønsker begge to lykke til!
Det norske laget består av Hanna-Kristine Bogetveit, Thea Elise Holte, Josefine Hustoft og Frida. Hvert lag skal kjøre 3 programmer i hvert redskap, og Frida skal kjøre tau, ball og vimpel i konkurransen.

Troppen reiser torsdag 3.september, og konkurransen starter 7.september.

Frida har hatt en fantastisk sesong så langt med deltakelse i EM, 2 worldcuper og nå VM. Det er en stor prestasjon å bli tatt ut for å delta i slike sammenhenger og få konkurrere mot de beste utøverne i verden. De norske jentene har gjort en fin innsats og representert Norge på en flott måte, selv om de ikke har hevdet seg helt i toppen frem til nå.

Frida har trent hardt for å forberede seg best mulig frem mot verdensmesterskapet. Hun sier på trening i Turnhallen i dag at hun gleder seg veldig til turen, men både gruer litt og gleder seg til selve kjøringene. Frida har fått god hjelp til oppkjøringen til VM av både hovedtrener Siri Kornstad og vår nye trener fra Bulgaria Svetla Slavova. Svetla kjenner seg godt igjen i Frida sine tanker rundt deltakelse i VM. Hun er nemlig to ganger verdensmester og en gang europamester i rytmisk gymnastikk selv! Svetla gleder seg stort på Frida sine vegne.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no

Kontakt
Bergens Turnforening
Turnhallen 55 28 69 69 / 920 500 30
post@bergensturn.com
Daglig leder: Randi Galtung Døsvig
Organisasjonsnummer 971530642
Vilhelm Bjerknes vei 22, 5081 BERGEN

Spørsmål vedrørende treningstilbud
og påmelding turn for barn og ungdom:
turn@bergensturn.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
og påmeding til RG for alle:
skornstad@gmail.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
og påmelding for voksne:
turn@bergensturn.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
friidrett: sigurdnjerve@gmail.com

Spørsmål vedrørende treningstilbud
orientering: dagfhole@online.no

Spørsmål vedrørende leie av Turnerhytten
Telefon: 55335810. E-post: post@bergen-turlag.no