Super vimpelkjøring i VM!

Frida ved treningsfeltet
Frida Parnas og Thea Elise Holte etter vimpelkjøringen
VM-hallen
Dommerne
Norsk heiagjeng:)
Hovedtrener Siri Kornstad rapporterer fra tredje dag av VM i rytmisk gymnastikk i Mie i Japan: Frida har kjørt vimpel SUPERT! Ingen klikk, nydelig jobbing med vimpelen, innlevelse til musikken og bra piruetter. 21,1 i poeng! Vi gratulerer Frida med flott innsats!
Også de andre norske jentene hadde en bedre dag i dag. Hanna Kristine Bogetveit fikk 21,225. og Thea Elise Holte fikk 20,25.

Frida har sendt en liten melding og to bilder fra Japan etter 2 øvelser:

"Nå er jeg ferdig med tau og vimpel. Tau gikk ikke så veldig bra, hadde en stor klikk på slutten. Vimpel gikk veldig bra! ellers går dagene i trening og konkurranse. På fredag skal vi få se litt av Japan! I morgen er siste redskap, ball ,og vi håper på å gjøre vårt beste! :)

Frida"

Det er totalt 127 gymnaster som kjører hvert apparat. Halvparten kjører vimpel i dag og andre halvparten kjører ball. Så bytter de i morgen. Fullstendige resultatlister for hvert apparat blir derfor ikke klare før i morgen. Frida ligger på en fin 36. plass i vimpel etter at 60 gymnaster har kjørt.

Det er også en liten norsk heiagjeng i Mie som har sendt noen bilder av hallen, dommerstaben og heiagjengen med det norske flagget:)

Vi ønsker Frida og de andre norske jentene masse lykke til i ballkjøringene i morgen!!!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no