Flott åpning av Vincent Lunges Plass

Fredag 30. september inviterte Entra Eiendom til åpningsfest av Vincent Lunges Plass. Det nye byrommet ble ærverdig åpnet av byrådsleder Monica Mæland som klippet båndet, velvillig holdt av gymnastene Eirin og Sara. Åtte av våre RG-gymnaster fikk æren av å være med på å opptre.
Vincent Lunges plass er et helt nytt byrom som ligger i Bergen sentrum mellom bystasjonen og Statens hus.

Oppvisningen til RG-jentene var en del av det kunstneriske innslaget. RG-jentene var gode representanter for klubben og utførte med stil til stor begeistring for publikum som var møtt frem i det nydelige været.

Gymnastene som var med: Rebecca Rognaldsen Olaisen, Marie Galtung Døsvik, Sandra Iversen, Marie Handal, Victoria Fagerås, Mathilde Charlotte Fagerås, Eirin Nordlie Edinsen og Sara Tønnesen.