(26.09.2007) Fin avslutning for Svetla

Vår dyktige og sympatiske gjestetrener fra Bulgaria reiser snart hjem, og onsdag inviterte Camille, Anniken og Eli til avslutning hjemme på Nordås. You are a great coach, we like you, we will miss you og hope you will come back soon var noe av det Adrienne og Frida sa i avskjedstalen. Se bildene.
Svetla er en populær gjestetrener som har mye å lære bort. Hun har vært tre ganger verdensmester i tropp i rytmisk gymnastikk og er veldig flink til å formidle på en positiv måte til gymnastene hva de skal gjøre for å bli bedre. Hun avsluttet en hyggelig kveld med å samle rekruttene og gi dem nyttige tips om hva de kan jobbe videre med mens fremføringen av det nye troppsprogrammet deres ble vist på skjermen.

Takk til Eli&co som åpnet huset for oss!

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no