RG: Gull til Eirin Nordli Edinsen i Bulgaria!!

Fire BT-jenter deltok i Akademik Cup i Sofia, Bulgaria 2.juni.
Gymnastene stilte i B-klassen og kjørte 2 programmer hver, og det viste seg at de hevdet seg svært bra i denne klassen.
Gymnastene var delt i årsklasser, og Eirin Nordli Edinsen tok gullet i 1997-klassen med to kjempegode kjøringer!!!
En stor prestasjon i en klasse med gode gymnaster fra Bulgaria og Kroatia. Hun hadde én klikk i ring til 18.875, mens køller var opp mot optimalt til karakteren 18.925. Hun fikk 8 poeng i artisteri i begge program, noe som er svært bra! Gratulerer til Eirin!

Berentine Eeg Nielsen stilte i 1998-klassen. I køller måtte hun vente lenge på musikken og ble nok litt stresset av det – hadde to klikk til karakter 17.175. I ring gikk det mye bedre, en kjempebra kjøring til karakter 19.975!!! Berentine ble nr.3 sammenlagt.

Sandra Iversen og Marie Handal stilte i 1999-klassen. Sandra måtte kjøre ball om igjen pga. arrangørproblemer og hadde noen klikk i denne kjøringen, men fikk likevel 19.275. I ring fikk hun 18.950, dette holdt til en flott 2.plass sammenlagt.
Marie startet veldig usikkert i ball og hadde to klikk, 16.975. I ring satt derimot alt som det skulle og hun viste hvilket nivå hun egentlig holder med karakteren 19.050 og 3.plass sammenlagt.