13 RG-gymnaster til Finland!

En stor gruppe med 13 gymnaster fra rekruttalder og opp til senior reiste fredag til Finland for å delta på The earth collection tournament 2012. Siri Kornstad og Angeli Eeg Niilsen er dommer og trener. Vi ønsker lykke til!
Det er vår vennskapsklubb Hämeenlinna som arrangerer konkurransen, der Emma Kurki, tidligere trener i Bergens Turnforening, er trener. Hämeenlinna pleier å delta med en stor gruppe på den internasjonale vennskapskonkurranse i Bergen i oktober/november hvert år.

Både gymnaster og trenere ser nå frem til å konkurrere og treffe nye og gamle RG-venner!

Følgende deltar på den internasjonale vennskapskonkurransen i rytmisk gymnastikk:

Rekrutt 2001: Hedda Hansson, Siri Elisabeth Rognaldsen Olaisen
Rekrutt 2000: Tiril Liu Hvidsten, Victoria Fagerås, Pauline Krohn Næss, Pia Hiis Bergh
Yngre Junior: Sandra Iversen, Marie Handal
Junior: Berentine Eeg Nielsen, Rebecca Rognaldsen Olaisen
Senior: Frida Parnas
Junior Tropp: Marie Galtung Døsvig, Emma Lillebø, Rebecca Rognaldsen Olaisen, Berentine Eeg Nielsen, Sandra Iversen
Trener: Angeli Eeg Nielsen
Dommer. Siri Kornstad