God innsats i World cup i Kiev

Frida Parnas fra Bergens Turnforening representerte Norge i World cup i Kiev 13-16 august. Hovedtrener Siri Kornstad sier at Frida har gjort en veldig bra innsats og ble nest best av de norske i firkampen med en 37. plass. Vi gratulerer!
Frida var tatt utt til å representere Norge sammen med Hanna Kristine Bogetveit fra Skjeberg og Josefine Hustoft og Thea Elise Holte fra Asker.

Frida fikk karakterene 20,25 i tau, 20,3 i ball, 20,5 i ball og 19,425 i vimpel. Sammenlagt var det Anna Bessonova fra Ukraina som vant. Hanna Kristine Bogetveit kom på en flott 27. plass, og Frida ble altså nest best av de norske med en fin 37. plass. Rett bak fulgte Josefine Hustoft på 38. plass og Thea Elise Holte på 39. plass. Det deltok totalt 44 gymnaster fra hele verden.