Gull til Sara og sølv til Hedda i Asker!

Sara Tønnesen slo til med seier i junior nasjonal klasse på siste konkurransedag av Glade RG-dager i Asker. Hedda Hansson tok en flott sølvmedalje i taufinalen for rekruttene. Ellers var det 3 fjerdeplasser til BT-gymnaster i dagens konkurranser. Vi gratulerer!
I junior nasjonal klasse tok som nevnt Sara Tønnesen en flott seier, sin første i individuelt i nasjonal sammenheng. Også Åsne Bærug gjorde en flott konkurranse og hevet seg 11 plasser fra sist konkurranse til en 21. plass. Dette er flott i en klasse med hele 82 deltakere!

I seniorklassen tok Mathilde Charlotte Fagerås 4. plass til tross for noe ujevn kjøring.

Pia Hiis Berg var kvalifisert til finale i køller, og tok en flott 4. plass. Siri Elisabeth Rognaldsen Olaisen tok 5. plass i taufinalen.

Rekrutttroppen kom på fjerde plass i begge sine programmer.