Klart for internasjonal vennskapskonkurranse

29. og 30. oktober inviterer Bergens Turnforening for ellevte gang til internasjonal vennskapskonkurranse i rytmisk gymnastikk i Turnhallen. Dette er årets høydepunkt for våre gymnaster! Tilskuere er hjertelig velkommen! Alle resultater er nå klare.
Gymnastene bor hos vertsfamilier
I år venter vi 28 gjestende gymnaster fra Finland, Belgia, Russland, Estland og Sverige. Arrangementet gir oss inspirasjon, verdifull erfaring og nye venner:) De gjestende gymnastene skal bo hjemme hos våre gymnaster, og jentene blir bedre kjent og får nye venner og nye erfaringer.

Trening fredag
Gymnaster og trenere kommer til Bergen torsdag og fredag, og de fleste får tid til en treningsøkt i Turnhallen på fredagen.

Konkurranse sammenlagt lørdag
Lørdag er det konkurranse sammenlagt i ulike apparater. Rekruttene starter kl 935, deretter følger yngre junior kl 1105, juniorene starter kl 1220, og til slutt seniorene som starter kl 1730. Etter konkurransene er det bankett for alle gymnastene.

Finaler søndag
Søndag er det redskapsfinaler for gymnastene med best resultater fra lørdagen. Finalene starter for rekruttene kl 1005, yngre junior er kl 1045, junior kl 1145 og senior kl 1330.

Kom i Turnhallen og se verdens vakreste idrett!
Vi håper flest mulig publikum finner veien til tribunen for å se på våre egne og tilreisende gymnaster i det som mange kaller verdens vakreste idrett! Det blir både elitegymnaster med internasjonalt nivå og breddeidrett. Vi garanterer masse idrettsglede og innsats denne helgen! Velkommen til en flott dag i Turnhallen!

Billettpriser:
Familiebillett (2 voksne, + flere barn) 1 dag: 200 kr
Familiebillett (2 voksne, + flere barn) 2 dager: 300 kr
Barn 1 dag: 50 kr
Barn 2 dager: 75 kr
Voksen 1 dag: 100 kr
Voksen 2 dager: 150 kr

Påmeldte gymnaster:
Hämeenlinna, Finland 5 gymnaster
Moskva-98, Russland, 4 gymnaster
SRG Mol, Belgia, 6 gymnaster
Forza Ritmica Gent, Belgia, 6 gymnaster
SC Nord, Estland, 4 gymnaster
Torsby GF, Sverige, 3 gymnaster
Fana IL, Norge, 4 gymnaster
Bergens TF, Norge, 22 gymnaster

I tillegg vil 78 oppvisningsgymnaster få vise sine programmer, flesteparten i oppvisningstropp og noen individuelt!