Gratulerer til sølvjentene!

Vår region tok en sterk sølvmedalje i landsfinalen i rytmisk gymnastikk i Asker forrige helg. Laget, der 10 av 13 gymnaster kom fra BT, viste seg fra sin beste side! Alle mobiliserte og presterte opp mot sitt optimale og sikret dermed finaleplass og sølvmedaljen.
BT i region 4
Vi hører til region 4 sammen med Møre og Romsdal. I tillegg til de 10 BT-gymnastene på områdelaget, deltok 5 BT-gymnaster i den åpne rekruttkonkurransen.

Stolte trenere
Trenerne Siri Kornstad og Svetla Slavova var veldig fornøyd med innsatsen til sine gymnaster. Siri sier hun var veldig stolt etter den flotte prestasjonen, og det har alle gymnastene også grunn til å være!

Av Individuelle prestasjoner kan følgende trekkes frem
Frida Parnas (19) kjørte sin første offisielle konkurranse på ett år etter å ha mistet hele forrige sesong på grunn av skade. Høyeste karakter kom i ball med 22,800 – dette er en svært god karakter og viser at hun fremdeles hører hjemme i Norgestoppen!

Juni Sulen Skogseth (16) slo til i denne konkurransen og viser at hun også har jobbet seg opp i Norgestoppen. Hun var den eneste av seniorene som klarte å gjennomføre fire feilfrie kjøringer, og karakterene lå rundt 21 poeng.

Rebecca Rognaldsen Olaisen(13) ble nr.3 i den individuelle konkurransen for yngre junior. Rebecca hadde beste karakter i ball i semifinalen.

Sara Tønnesen (14) ble nr.3 i junior nasjonal klasse individuelt. Hun har byttet klasse fra internasjonal til nasjonal og her hevdet hun seg helt i toppen i denne konkurransen.

Marie Handal (12) ble nr.3 i den individuelle rekruttklassen. Hun var den eneste gymnasten blant de 6 beste som ikke var fra region 1.

Alle kan være stolte! Også de andre gymnastene presterte opp mot sitt beste og har grunn til å være stolte av sin innsats!

Sølvlaget besto av følgende gymnaster;
Senior int.klasse: Frida Parnas BT og Juni Sulen Skogseth BT

Senior nasj.klasse: Mathilde C Fagerås BT, Sofie Strømme (Sykkylven), Karoline Eikrem (Sykkylven)

Junior int.klasse: Eirin Nordli Edinsen BT og Berentine Eeg Nielsen BT

Junior nasj.klasse: Sara Tønnesen BT, Marie Galtung Døsvik BT, Elise Anzjøn BT, Malene Brevik Nesse (Hødd)