Foredrag om motivasjon og mental trening for RG gymnastene

Patrik Hansson holdt tirsdag 16 desember 2014 foredrag for RG gymnastene om motivasjon og mental trening.
I individuelle idretter som RG er indre motivasjon og mental trening viktige tema som kan bedre prestasjoner over tid. Patrik Hansson har god erfaring med idrettsutøvere som arbeider systematisk med motivasjon og mental trening med utgangspunkt i egne prestasjoner på individuelt nivå. Bergens Turnforening ønsker at RG gymnastene er oppmerksomme på at de kan påvirke egen og andres prestasjoner gjennom motivasjon og mental trening. Gjennom å tenke på eget reaksjonsmønster og hvordan vi sammen kan støtte hverandre vil prestasjonen i gruppen forbedres.

Flere foreldre hadde også stilt opp for å få med seg innholdet i presentasjonen.

Vi takker Patrik for et inspirerende og tankevekkende foredrag.