Seier i Norgesfinalen!

Juniorduoen fra Bergens Turnforening med Berentine Eeg Nielsen og Thea Slettli Frønsdal tok gull i Norgesfinalen i Tromsø i dag. Marie Galtueng Døsvik og Mathilde Charlotte Fagerås tok begge 5. plass i hhv junior og senior nasjonal klasse etter fine kjøringer. Vi gratulerer!
Bergens Turnforening deltok også i NM for lag med et ungt lag som besto av 3 første års junior og en andre års junior; Rebecca Rognaldsen Olaisen, Berentine Eeg Nielsen, Thea Slettli Frønsdal og Eirin Nordli Edinsen. Laget kom på 6. plass av 9 lag etter fin innsats.

Svetla Slavova reiste som trener og Tina Carlsen som dommer. Tina var godt fornøyd med innsatsen og glad for at alle gymnastene fikk til en så god avslutning på konkurranse-sesongen. Særlig var hun imponert over Marie, som forbedret seg mye siden siste konkurranse.

Etter konkurransen fikk gymnaster og trenere også tid til litt sightseing i ishavsbyen:)