BT-gymnaster i alle finalene!

I Norgesmesterskapet i rytmisk gymnastikk i Kristiansand var nivået høyt. Frida Parnas kjørte veldig bra i perioder, men hadde en del klikk. Hun klarte likevel en fin femteplass sammenlagt og er kvalifisert til finalene i ball, ring og vimpel! Anniken Gjertsen kjørte veldig bra og fikk tredje beste karakter i tau og er med i taufinalen. Hun kjørte bare to apparat på grunn av en skade. Guro Holte Igesund kjørte bra i ring og vimpel, men hadde noen klikk i tau og ball. Seniortroppen kjørte også ganske bra og er i ringfinalen fredag. Gratulerer til alle med fin innsats, og lykke til i finalene!
Det var Marte Dobbertin Gram fra Asker som vant firkampen, mens Asker vant troppskonkurransen.

Saken er laget av astrid.holte@fmho.no