Flott femteplass til Frida i Nordisk Mesterskap!

Frida Parnas gjorde en kjempeflott konkurranse under dagens 4-kamp for senior i Nordisk. Hun startet med en en god kjøring i tau. Deretter kom en enda bedre kjøring i ring, der hun fikk 24,23 i karakter! Etter to kjøringer lå Frida på tredjeplass. Hun forstatte med en flott kjøring i ball med 22,6 i karakter. I vimpel var det noen smålikk, og dermed falt hun ned til femteplass. En kjempespennende konkurranse, og veldig flott av Frida! Det norske seniorlaget kom på andreplass sammenlagt. Vi gratulerer!
Det var svenske Therese Larson som ble suveren Nordisk Mester i seniorklassen, og det svesnke laget som vant lagkonkurransen.

I morgen går apparatfinalene, og der er Frida kvalifisert til finalene i tau og ring. Vi ønsker lykke til!