Frida viste god form i World Cupen i Pesaro

Thea, Yngvild, Frida og Josefine
Frida Parnas, som deltok i World Cup i Italia siste helgen i august, oppnådde karakter over 22 i tre av øvelsene. Dette er veldig bra i dette selskapet.

Frida leverte gode programmer i tau og ring den første dagen. I tau ble hun beste norske med karakter 22,025 og ble nummer 60. I ring fikk hun karakter 22,050 og var nest best av de norske.

Selv om det ikke gikk fullt så bra den andre dagen når det skulle kjøres ball og vimpel, hadde hun en bra ballkjøring og oppnådde karakteren 22,125. I vimpel hadde hun en større klikk. Alt i alt en godt gjennomført konkurranse i oppkjøringen til VM.

Totalt ble Frida nummer 67. Evgeniya Kanaeva Fra Russland vant konkurransen. Yngvild Rømcke fra Asker ble beste norske på en 60. plass. Thea Elise Holte og Josefine Hustoft, begge fra Asker, var de andre norske som deltok.