Vellykket regional treningssamling i rytmisk gymnastikk i Turnhallen

Det var en fest å være til stede under helgens regionsamling i rytmisk gymnastikk i Turnhallen. Her deltok 80 gymnaster i alderen 9 til 18 år fra Hødd, Stavanger, Haugesund, Fana, Laksevåg og Bergens Turnforening.
Deltakerne ble delt i grupper med ca 10 gymnaster hvor det var tatt hensyn til alder, nivå og representasjon fra ulike klubber. Gruppene roterte mellom 8 stasjoner som ble ledet av våre egne og innleide trenere. Mange av de tilreisende gymnastene bodde privat hos våre gymnaster og nye relasjoner mellom gymnaster på tvers av klubber ble etablert.

RG-trenere: Svetla Slavova, Angeli Eeg Nielsen, Cathrine Nedrum. Iselin Taule, Kaja Harms. Kristine Mo
Turn: Eigir Einarsen, Charlotte Dahl, Tale Goksøyr
HipHop: Kristian Vindenes
Ballett: Hege Østbye
Basistrening: Lars Arne Andersen

Tusen takk til alle RG-foreldre som nok en gang bidro som arrangør, vakt, kjøkkentjeneste og der det ellers var behov, for å få gjennomført arrangementet. En spesiell takk til Astrid Holte som har hatt det organisatoriske ansvaret og til Siri Kornstad som også denne gangen stilte opp og sikret at det faglige treningsopplegget ble ivaretatt på en særdeles god måte.

Tusen takk til AXA, Møllerens og Bama for sponsing av sunn og god mat under samlingen:)