RG: Tredje seriekonkurranse 1. juni 2014 og serieresultater 2014

Siste seriekonkurranse ble arrangert av Fana Turn søndag 1. juni 2014. Svært spennende i yngre junior og junior klassen. Ingen ting var avgjort før siste apparat var kjørt. Veldig mye bra kjøring i alle klasser.

I 4 kamp tok Ane Marte førsteplass, Mari andreplass og Emma tredjeplass. Dette var også plassering sammenlagt i serien. Karoline tok andreplass. I serien tok Karoline førsteplass og Tilde andreplass.

I yngre junior var det svært spennende. Der tok Siri Elisabeth førsteplass, Lovise tok andreplass og Hedda en tredjeplass. I serien ble det delt førsteplass mellom Siri Elisabeth og Lovise med Hedda på tredjeplass. Elise tok femteplass i tredje serierunde.

I junior der var det også veldig åpent. Etter første apparat var det tett, da siste apparat var kjørt var det Victoria som tok førsteplas, Sandra andreplass, Emma L tredjeplass og Pia fjerdeplass. I serien ble det Marie H som tok førsteplass, Sandra andreplass og Victoria tredjeplass.

I senior klassen var det kun Eirin som stilte til tredje serierunde, så der ble det førsteplass. Marie, Rebecca og Berentine er i Luxembourg på landslagskonkurranse.