1., 2. og 3.plass til Bergens TF i Yngre Junior i sesongens første NorgesCup-konkurranse!

Flott innsats av utøverne fra Bergens Turnforening i helgens 24 Cup i Rytmisk Gymnastikk - Asker 17.-19.1.2014
Lørdagen startet med twentyfour-cup i Duo/Trio klassene, hvor Stavanger 1 stakk av med seieren i juniorklassen fulgt av Bergen A på andreplass og Tromsø Duo på tredjeplassen. I seniorklassen var det Skjeberg 3 som vant med god margin foran Skjeberg 2 på sølvplass og c.

I klassen Yngre junior ble det Bergens Turnforening som sikret seg alle pallplasseringene. Hedda Hansson vant foran Lovise Sørby og Siri Elisabeth R.Olaisen. I denne klassen er det tett i teten og det skal blir spennende og følge dem videre.

Sitert tekst fra www.gymogturn.no

Resultater
SENIOR INTERNASJONAL KLASSE
Rebecca Rognaldsen Olaisen tok en åttende plass med Berentine Eeg Nielsen på 11 plass og Eirin Nordli Edinsen på 18 plass.

YNGRE JUNIOR INTERNASJONAL KLASSE
Hedda Hansson tok første plass, Lovise Sørby tok andre plass, Siri Elisabeth R. Olaisen tok tredje plass og Elise Nansve Mjelde tok syvende plass.

JUNIOR INTERNASJONAL KLASSE
Marie Handal tok en femte plass med Pia Hiis Bergh på en 11 plass, Sandra Iversent på 15 plass, Emma Lillebø på 23 plass, Pauline Krohn Næss på 25 plass og Victoria Fagerås på 28 plass.

JUNIOR TROPP
Bergen tok en sjetteplass.

JUNIOR DUO/TRIO
Bergen A tok en andreplass.

SENIOR DUO/TRIO
Bergen 1 tok en tredjeplass.