Tre RG-jenter til Belgia i helgen!

Fredag 22.mai reiser landslagsgymnastene Berentine Eeg Nielsen (senior), Hedda Hansson (junior) og Ane Marthe Bertelsen (yngre junior) til Mol i Belgia for å delta i 17th International Rhythmic Cup.
Gymnastene har med seg Angeli Eeg Nielsen som trener og Svetla Slavova som dommer. Berentine og Hedda skal konkurrere i alle fire programmer mens Ane Marthe som debuterer internasjonalt i denne konkurransen skal konkurrere med tau og ring. Det deltar 16 klubber fra 9 land i konkurransen.

BT-jentene konkurrerer lørdag ettermiddag. Søndag er det finaler, og vi krysser fingrene for at vi får se en BT-gymnast eller to da også!

Vi ønsker jentene lykke til og oppfordrer alle til å følge med på livestream fra konkurransen.