Glade RG dager i Asker 3.-5. mai 2013

Konkurransen er også twentyfour-cup (Norges cup) for junior og senior. I tillegg arrangeres også NM for senior duo/trio under Glade RG-dager.

Vi tok gull i Rekrutt 2-kamp, sølv i NM Senior duo/trio og Rekrutt Tropp A Frittstående. Bronse ble det i Rekrutt 4-kamp, Rekruttfinale Ring, Rekruttfinale Vimpel og Senior nasjonal.

Fjerdeplasser tok vi i Junior Internasjonal Klasse, Rekrutt 4-kamp, Rekrutt duo/trio, Rekruttfinale Ball, Rekruttfinale Frittstående, Rekruttfinale Køller og Rekruttfinale Vimpel.

En svært flott innsats av alle gymnastene med et høyt prestasjonsnivå.

Hele 688 deltagere fra 32 klubber i alle konkurranseklasser inntok helgen 3.-5. mai 2013 Asker og det ble veldig kjekt og spennende.

Vi hadde rekrutt tropp m på galla , de fikk kjøre frittstående ellers kjørte Hedda og Victoria Chaplin show til stor applaus , dommere og trenere er veldig fornøyd med gymnastene.

Junior duo/trio
Bergen C tok gull, mens Bergen E kom på sjette plass.

Junior Internasjonal Klasse
Berentine kom på fjerde plass. Rebecca tok sjette, Sandra tok tiende plass og Emma kom på 18 plass.

Junior nasjonal B
Idunn kom på femte plass, Hannah på en 13 plass, Ingeborg på 16 plass, Lise på 19, Othilie på 22. Her var det hele 37 gymnaster som deltok. En fin innsats av BT gymnastene som hevdet seg godt.

Junior tropp
Troppen fra BT tok 4 plass etter to gode kjøringer.

Nasjonal klasse tropp
Bergen 1 tok femte plass og Bergen A tok sjette plass.

NM Senior duo/trio
Sølv til Bergen TF.

Rekrutt 2-kamp
Lovise tok gull, Elise kom på 14 plass, Anastasiya K. kom på 43 plass, Christine kom på 75 plass. I denne gruppen var det 95 gymnaster.

Rekrutt 3-kamp
Ane kom på femte plass, Mari kom på åttende plass, Aïda kom på 11 plass, Hanna på 13 plass.

Rekrutt 4-kamp
Hedda tok bronse, Siri kom på fjerde plass og Anastasija S. kom på syvende plass.

Rekrutt duo/trio
Vi tok gull i duo /trio rekrutt med Lovise og Aida, Ingeborg og Elise tok en fjerde plass, Gabrielle og Madeleine tok niende plass.

Rekrutt Tropp A Ball
Bergen TF tok en sjette plass.

Rekrutt Tropp A Frittstående
Bergen TF tok sølv.

Rekruttfinale Ball
Hedda tok fjerde plass og Siri tok femte plass.

Rekruttfinale Frittstående
Hedda tok fjerde plass og Siri tok femte plass.

Rekruttfinale Køller
Siri kom på fjerde plass, Anastasija S. kom på femte og Hedda kom på sjette plass.

Rekruttfinale Ring
Aïda kom på en bronseplass.

Rekruttfinale Vimpel
Siri tok bronse, Hedda kom på fjerde plass og Anastasija S. kom på syvende plass.

Senior Internasjonal Klasse
Eirin gjorde en flott konkurranse og kom på tiende plass.

Senior nasjonal
Marie tok bronse, Kari kom på 23 plass, Frida kom på 25 plass og Gina kom på 27 plass. I denne gruppen var det 33 gymnaster

Yngre junior
Pauline kom på 11 plass, Victoria kom på 12 plass, Tiril kom på 32 plass og Pia på 34 plass.

Strålende fornøyde jenter fra Bergen!