Bergens turnforening arrangerer internasjonal vennskapskonkurranse i rytmisk gymnastikk i Turnhallen 24. - 25. oktober 2015 på Sletten.

Det er rekordstor deltagelse i årets konkurranse, og veldig spennende med både nye klubber og gamle kjente.
Det stiller gymnaster fra Irland, Belgia, Estland, Polen, Russland, Armenia og Italia.
Konkurransen lørdag starter med jenter under 12 år. Deretter er det yngre junior og junior som skal på teppet med premieutdeling nærmere 17.30. Dagen avsluttes av seniorene som starter sine kjøringer klokken 18.

Søndag er finaledag, som starter med jenter under 12 år. Deretter kjøres finaler for juniorene innen alle redskaper. Seniorene avslutter dagen med start klokken 13. Premieutdeling oppsummerer konkurransen klokken 15.