Resultater fra rekruttmesterskap/KM i rytmisk gymnastikk

Søndag 28 april 2013 ble det arrangert Rekruttmesterskap / KM. 95 gymnaster deltok i konkurransen alt fra minirekrutter til senior, tropp og duo. Det ble en god oppkjøring for alle til Glade RG dager i Asker.
Rekruttmester ble Siri Elisabeth Rognaldsen Olaisen , kjempe gode kjøringer. Gratulerer så mye.
Junior Duo/ trio der ble det norgesmestrene våres som tok en 1pl. 2pl til Tiril og Victoria.

Rebecca KM i ring, ball, køller og vimpel. Siri Elisabeth rekruttmester i 4 kamp og kretsmester i frittstående, ball, køller og vimpel.

Junior ring 1pl Rebecca 2pl Sandra og 3pl Berentine.

Ring yngre junior 1pl Pia ,2 pl Victoria og 3 pl Tiril.

Køller Pia 1pl , 2pl Pauline og 3 pl Victoria . Ball yngre junior Pauline 1pl ,2 pl Pia og 3 pl Tiril.

1pl til Bergens duo senior Marie og Eirin 2 pl til Gneist Juni og Anniken.

Da er vi klare for Glade RG dager i Asker hvor alle gymnastene i BT skal delta. Hele 688 deltagere fra 32 klubber i alle konkurranseklasser inntar denne helgen Asker og dette blir veldig kjekt og spennende.