Bergens TF inviterer i samarbeid med Norges Gymnastikk- og Turnforbund til NM rytmisk gymnastikk i Turnhallen (Vilhelm Bjerknes vei 22) på Sletten fredag 13. - 15. februar 2015

Vi ønsker velkommen til NM i rytmisk gymnastikk i Turnhallen (Vilhelm Bjerknes vei 22) på Sletten fredag 13. - 15. februar 2015. Ni klubber fra hele landet med 50 kvalifiserte gymnaster fordelt på 25 senior, 16 junior og ni yngre junior er representert. Helgens høydepunkt blir utdeling av kongepokal til beste utøver i senior 4-kamp på lørdag.
Fra Bergen Turnforening er vi stolt over at vårt seniorlag er kvalifisert bestående av Berentine, Emma, Eirin og Rebecca. Alle juniorene er også direkte kvalifisert, bestående av Hedda, Lovise, Pia og Victoria.
I tillegg deltar en gymnast (Ane Marte) i klassen for yngre junior. Alle juniorene våre er kvalifisert. Vi stiller med senior lag og fire av deltagerne fra Bergens Turnforening er på landslaget. Rytmisk gymnastikk i Bergens Turnforening er i ferd med å bygge opp en ny generasjon av gymnaster.

Gymnaster fra følgende klubber blir å se:

• Bergen Turnforening
  • Fana
  • Asker
  • Njård
  • Skjeberg
  • Haugesund
  • Stavanger
  • Hødd
  • Tromsø

Dette blir en festforestilling med samlet norgeselite innen Rytmisk gymnastikk.

Se tidsplan under.