RG Sommersamling 24-28 juni 2013

God stemning og godt humør!
Vimpeltrening
Frida Parnas gir instruksjon
RG-utvalget i Hordaland Gymnastikk- og Turnkrets har i samarbeid med Bergens Turnforening arrangert en sosial og spennende treningsleir for RG gymnaster 24.-28. juni 2013 i Turnhallen på Sletten.

God stemning og godt tilrettelagte treningsforhold i Turnhallen har gitt alle gymnastene varierte og intensive utfordringer. Godt samhold med gode venninner er gøy!

Treningen
Det har vært parallelle økter hver dag hele uken innen ring, tau, vimpel, køller, moderne dans, Zumba, turn, kroppsteknikk, styrke og basistrening.

Trenerne
Kretsen hadde mobilisert trenerkrefter på høyt nivå både innen RG og alternativ trening. I løpet av uken har gymnastene hatt timer med med Svetla Slavova (RG, BT), Sara Bornati (RG, Fana), Siri Kornstad (RG, BT), Frida Parnas (RG, BT), Silje Blindheim (Basistrening, Olympiatoppen), Uladzimir Barzhegian (turn, BT), Randi Galtung Døsvig (turn, BT), Malene Olsen (dans) og Kathryn (zumba).

Det har vært en gøy uke med høy intensitet og varierte treningsøkter.

Parallelle økter
Gode hjelpere kutter frukt og lager til salat