RG Treningssamling 23.-25.august 2013

Gymnaster fra Hødd, Ålesund, Kvam, Stavanger, Gneist, Fana og Bergens TF deltok på regional treningssamling i RG i Bergen 23.-25.august.
Gymnastene ble delt inn i syv grupper som kjørte parallelle øvinger i blandt annet ring, ball, dans, kroppsteknikk, tau, turn, køller og vimpel.

I forbindelse med den regionale treningssamlingen ble det arrangert kostholdsforedrag ved klinisk ernæringsfysiolog Kari Brandal. Kari er tidligere RG-gymnast og har også sittet i Teknisk Komité RG i Norges Gymnastikk- og Turnforbund i to perioder.

Kari snakket om hva som er riktig kosthold for barn og unge som trener mye, hvordan foreldrene kan tilrettelegge for at utøverne skal spise nok og riktig, hvordan man formidler korrekt informasjon om kosthold.