Åtte RG BT-jenter klare for 24Cup og Vårspretten i Skjeberg helgen 22.-23.3.2014!

Den 22.-23. mars 2014 arrangerer Skjeberg TF “Våsrpretten” - dette er 24Cup for nasjonale klasser og nasjonal rekruttkonkurranse.
I 24Cup deltar Anastasiya Kostenko og Ingeborg Aanstad som begge er relativt ferske i konkurransesammenheng og har sin første sesong i divisjon A denne sesongen. I rekrutt 4-kamp deltar Ane Marthe Bertelsen, Hanna Bjerkan, Mari Sundal og Emma Sveen Dale, og i rekrutt 3-kamp stiller førsteårs rekrutt Tiril Teige Thomassen. Aïda Skarvatun og Marie Galtung Døsvig måtte dessverre trekke seg fra konkurransen pga.skade.

Vi ønsker alle jentene lykke til med konkurransen!