25.-26. oktober 2014 RG Internasjonal vennskapskonkurranse

Bergens turnforening arrangerer internasjonal vennskapskonkurranse i rytmisk gymnastikk i Turnhallen på Sletten.

Det er altså rekordstor deltagelse i årets konkurranse, og veldig spennende med både nye klubber og gamle kjente.
Det stiller gymnaster fra Sverige, Belgia, Tyskland, Estland, Litauen, Russland og Hviterussland.

Konkurransen lørdag starter med jenter under 12 år. Deretter er det yngre junior og junior som skal på teppet med premieutdeling nærmere halv seks. Dagen avsluttes av seniorene som starter sine kjøringer klokken seks.
Søndag er finaledag, som starter med jenter under 12 år. Deretter kjøres finaler for juniorene innen alle redskaper. Seniorene avslutter dagen med start klokken ett. Premieutdeling oppsummerer konkurransen klokken tre.

Velkommen!