Vi gratulerer Anniken og Frida med Bergen kommunes idrettsstipend!

Ved en tilstelling torsdag kveld ble Anniken Gjertsen og Frida Parnas fra turngruppen tildelt Bergen kommunes talentutviklingsstipend i klassen lovende ung utøver sammen med ni andre ungdommer. Bergen kommune har delt ut idrettsstipend og –priser i 22 år. Så vidt vi vet var det første gang medlemmer fra Bergens Turnforening har fått idrettsstipend.

Klubbens leder Kjellaug Hodnekvam gratulerer Anniken og Frida som trener og konkurrerer med liv og lyst, trenerne Siri Kornstad og Svetla Slavova som har øye for talentene og kan gi dem utfordringer, foreldrene i RG-gruppen som støtter opp om jentenes interesser og hele turngruppen som har et miljø der det er plass til alle, uansett nivå og alder.