Troppsturn: Opplandspokalen 2013

Helgen 1-3 mars 2013 dro 29 gymnaster og 4 spente trenere til Lillehammer for å konkurrere på Opplandspokalen.
Vi begynte lørdagen tidlig med trening i apparatene kl 08.00. Junior og senior troppene våre hadde trampett på lørdagen og rekrutt hadde konkurranse i tumbling.

Konkurransen begynte kl 10.30 og vi var endelig i gang.

Først ut var Junior kvinner tropp 1 i trampett. Seriene og utførelsen var veldig god. De turnet til karakteren 9.90 og vant dermed konkurransen i denne klassen i trampett.

Junior kvinner tropp 2 turnet også veldig godt i trampett og fikk karakteren: 6. 90. Og kom på en 15.plass av totalt 22 deltakende tropper.

Junior kvinner kjørte også frittstående. Her fikk de karakteren 6.85 som er den beste karakteren de har fått i frittstående så langt. De endte på en siste plass, men det var stor konkurranse om de første plassene her.

Junior mix gjorde det også veldig bra i trampett med doble saltoer og skruer. De gikk karakteren 10.80 og vant sin klasse

Junior mix tropp 2 turnet til 8.10 og kom på en kjempe fin delt 4.plass.

Junior menn hadde også en fin konkurranse dag og med karakteren 9.60 og vant også sin klasse.

Vår siste tropp i trampett denne dagen var senior mix. Hvor 2 av trenerne våre stilte som gymnaster. De kjørte veldig fint og fikk karakteren 9.85 og vant sin klasse.

Rekruttene hadde konkurranse i tumbling denne dagen. Rekrutt tropp 1 turnet til karakteren 7.80 og kom på en 13.plass av 33 deltagende tropper! Noe som er veldig bra. Noen av rekruttene på dette laget var på sin første konkurranse.

Rekrutt tropp 2 turnet til karakteren : 5.40 og fikk en fin 28. Plass. Dette var deres første konkurranse og nervene var på plass :-)

Så en oppsummering på 1.konkurranse dag var altså 4 x 1.plasser i trampett!! :-)

Mange trøtte gymnaster tok kvelden etter god middag på Egon og litt feiring.

Dag 2 startet enda tidligere. Treningen begynte kl 07.00. Junior og senior hadde denne dagen konkurranse i tumbling og rekruttene i trampett.

Junior kvinner tropp 1 startet dagen vår flott. Med karakter: 10.90 fikk de 1.plassen i sin klasse.

Junior kvinner 2: fikk karakteren: 8.25 og kom på en 10.plass av totalt 22 deltakende tropper

Junior mix tropp 1 hadde en utrolig god kjøring og oppnådde en skyhøy karakter på 12.55 og fikk da 1.plassen i sin klasse.

Junior mix tropp 2: Fikk karakteren 8.50 og endte på en 9.plass av totalt 17 deltakende tropper

Junior menn fikk karakteren: 9.65 og fikk en flott 2.plass

Senior mix fikk karakteren 6.85 og fikk en 4.plass, men de var kjempe fornøyd med sin kjøring.

Rekruttene kjørte trampett denne dagen.

Rekrutt tropp 1 fikk karakteren: 7.80 Og fikk en 5.plass av 33 deltakende tropper

Rekrutt tropp 2 fikk karakteren 5.90 og fikk en 22.plass.

Da det var tid for premie utdeling var det ingen tvil om hvem som hadde vunnet mest. Med hele 7 pokaler ved endt premieutdeling var det Bergens Turnforening som hadde vunnet premieutdelingen også.

Totalt: 6 x 1.plasser og 1x2 plass.

Det var en glad gjeng som satt seg på flyet sent søndag kveld med mange pokaler i bagasjen.