2010 - et flott år for troppsturnerne!

Foran: Nora Osa
2. rekke f.v: Mathias Eriksson, Marius Eriksson, Marius August, Strand
3.v: Amalie Galtung Døsvig, Julie Woie ølo, Maria Iversen Giertsen, Maria Aardal
4. rekke f.v: Iben Lillebøe Berntzen, Lea Kongsvik Paulsen, Juni Holberg, Elisabeth Nakling
5.rekke f.v: Finn Friele Langeland, Viktoria Pettersen, Henriette Lillebøe, Tale Øfsthus Goksøyr, Tobias Klemp
Fra Opplandspokalen
Bilde fra Kretskonkurranse i Åsanehallen. To nye pokaler til samlingen!
1. rekke f.v: Nicoline Fosse, Mariell Sjonbotn Ulsmåg, Nora Osa, Charlotte Fosse
2. rekke f.v: Mathias Eriksson, Finn Friele Langeland, Kristin Gullestad Binder, Julie Woie Flølo, Maria Iversen Giertsen, Waldemar Lyle Aalstad, Marius Eriksson, Amalie Galtung Døsvig
3. rekke f.v: Maria Aardal (skjult), Elisabeth Nakling (som dessverre ikke kunne delta i konkurransen, da hun brakk armen onsdagen samme uke, men som var med hele veien som en fantastisk støttespiller!), Ingvild Gundersen, Viktoria Pettersen, Marius August Strand (skjult), Tobias Klemp
Noe av det fineste med opplevelsen av å reise på konkurranse med denne gjengen er å se hvor flinke troppsgymnastene fra Bergens Turnforening er til å inkludere alle, heie på hverandre og hjelpe og støtte hverandre!
Grunnet mangel på dommere i kretsen hadde vi en nokså konkurranseløs vårsesong.

Gode opplevelser på Opplandspokalen
Den eneste konkurransen vi fikk med oss var Opplandspokalen. Dette er en nasjonal konkurranse som blir arangert årlig på Lillehammer i februar, denne gang 19.-21. Vi reiste med 17 gymnaster, alle 3 trenernee og en heiagjeng på hele sju mamma'er. Dette var en kjempefin opplevelse, både på det sportslige og det sosiale plan. I tillegg til to lange dager med konkurranser i troppsgymnastikk, gymhjul og sportsdrill fikk vi på reisen mye tid til å bli kjent med hverandre og skape en god lagfølelse.

Og pokalen som vi fikk for 5.plassen var noe alle var stolte for å ta med «hjem» til turnhallen.

Resultater på Opplandspokalen
(I rekruttklassen stilte 16 lag og i juniorklassen 26).

Tumbling rekrutt
9. plass til lag 1 med karakteren 9,05 og 15. plass til lag 2 med karakteren 8,40.

Tumbling junior
21. plass med karakteren 7,55.

Trampett rekrutt
5. plass til lag 1 med karakteren 8,60 og 11. plass til lag 2 med karakteren 7,45.

Trampett junior
23. plass med karakteren 7,3.

Det må sies at rekruttene hadde et bedre utgangspunkt for konkurransen, da det stilles en del høyere krav til juniorene som vi ikke har hatt muligheten til å oppfylle ennå.

Stor fremgang på kretskonkurransen!
Kretskonkurransen i Åsanehallen søndag 24. oktober 2010 ble da altså vår første konkurranse på lenge. For fem av gymnastene var det også deres aller første konkurranse!
Vi har vært veldig fornøyde med egen utvikling det siste året, og var veldig spente på hvordan de andre lagene i kretsen hadde utviklet seg siden sist.

17 nervøse og ivrige gymnaster møtte oss i Åsanehallen søndag morgen, og etter en lang dag med mye flott turning kunne 17 smilende og stolte gymnaster ta kveld med god samvittighet. Alle gymnastene fra Bergens Turnforening imponerte stort, og vi er veldig stolte og fornøyde med å kunne vise til den enorme utviklingen vi har hatt, gjennom disse flotte resultatene:

Trampett rekrutt
(av 12 lag):
1. plass til lag 1 med karakteren 11,3.
Mariell Sjonbotn Ulsmåg

Trampett junior
(av 10 lag) 8.plass med karakteren 6,8

Tumbling junior
(av 9 lag): 8. plass med karakteren 5,5På dette laget stilte:
Ingvild Gundersen
Maria Aardal
Viktoria Pettersen
Tobias Klemp
Finn Friele Langeland

Fortsatt er det slik at juniorene mangler en del på kravene som stilles i denne klassen, og i denne konkurransen hadde de i tillegg et stort trekk grunnet for få gymnaster (pga skader), så med det utgangspunktet de hadde imponerer også juniorene!