(04.11.2005) Innbetaling av kontingent

I disse elektroniske tider, er det mange av våre medlemmer som betaler kontingenten både for seg selv og sin familie elektronisk eller telefonisk. Vi minner derfor om at det er veldig viktig for oss at de som benytter andre betalingsmåter enn vanlig girobetaling, må merke hvem de betaler for og hvilket parti de går på.

Mange familier benytter forskjellige etternavn. Far eller mor betaler for sine små med andre etternavn, noe som medfører at vi ikke klarer å identifisere betalingen. Dette kan i etterkant være skyld i at purringer blir sendt på noe som allerede er betalt.

Er dere en av dem som kommer inn under ovennevte punkter er vi takknemlig hvis dere kommer til oss og gir melding når betaling er foretatt. Da kan vi notere dette ned, slik at vi vet om det når betalingen kommer.
Ring da Anne Øfsthus 55360203, eller send en e-mail til: anne.ofsthus@psych.uib.no

Hilsen Anne