(04.12.2005) Juleoppvisningen: Fullt hus og stormende jubel

- Aldri har vi opplevd så mange tilskuere som i år, sa Siw Parnas, leder i turngruppen, under Turngruppens tradisjonelle juleoppvisning.
Søndag ettermiddag den 4. desember ble det virkelig liv og røre i Turnhallen: Nisser turnet og dyrene i Afrika som hoppet og sang. Nydelige turnjenter med glitter på draktene og foreldre med blanke øyne. Alt dette, og mere til, gjorde denne adventssøndagen for noe spesielt for alle som var med.

Turnforeningens orkester bød på konsert fra klokken 16:30. Den satte folk i den rette stemningen før oppvisningen startet.

Alle gruppene deltok, fra 2-åringer med foreldre som danset og trimmet, til de største turnerne som vartet opp med tumbling.

Veldig kjekt, både for store og små!