Vellykket aktivitetsdag 6-9 år

Lørdag 30. april arrangerte Bergens Turnforening Aktivitetsdagen for aldersgruppen 6-9 år. Arrangementet er en årlig begivenhet i regi av Hordaland Gymnastikk og Turnkrets som hvert år tildeler ansvaret for gjennomføringen til en av turnforeningene.
I år var det ny deltakerrekord med 286 påmeldte barn fra 16 ulike turnforeninger i Hordaland. I tillegg var ca 50 ledere tilstede fra de deltakende lagene. Det var oppmøte kl 09 og avslutning kl 1600.

For Bergens Turnforening var dette er stort arrangement som involverte ca 40 utøvere og ledere.

Det skulle vise seg å bli en super dag for alle. Fint vær ute la ingen demper på aktiviteten inne. Alle utøverne øvde inn et fellesprogram om morgenen. Dette viste de for foreldrene under en oppvisning på slutten av dagen.

Programmet var laget av Randi Galtung Døsvig som også ledet alle små og store gjennom oppvisningen. Stor suksess.

Turntreningen var delt inn i 10 stasjoner med ulike aktiviteter. Vi hadde 5 stasjoner i Turnhallen og 5 stasjoner i Turnkassen. Alle stasjonene hadde instruktører fra utøverne våre innen troppsturn, RG og apparatturn.

Det var imponerende det utøverne våre gjorde gjennom instruksjonen av neste 300 barn denne siste lørdagen i april. Alle sammen fortjener ros for innsatsen. Kjempebra!

Før lunch var utøverne i gjennom alle apparater i den ene hallen, og etter lunch byttet de til den andre hallen.

Oppvisningen varte fra 1430 til 1600. Deltakerne viste 5 av apparatene de hadde trent i og våre utøvere gjorde en kjempeflott oppvisning på et meget høyt nivå. Det var gøy og imponerende å se på alle sammen.

Helt til slutt var det oppvisning av fellesprogrammet der ca 330 personer var i aktivitet samtidig ute på gulvet i Turnhallen.

Et strålende arrangement ble avsluttet kl 1605, så hele dagen gikk helt etter planen både tidsmessig og innholdsmessig.

Tusen takk til alle som deltok og gjorde dagen fin for alle 286 barn som hadde meldt seg på.

Hilsen Arrangementskomiteen: Mariell Lyngbø, Anne Øfsthus, Randi Galtung Døsvig og Olav Berg