Juleoppvisning 2009!

Søndag 6. desember kl. 17.00 er det juleoppvisning i Turnhallen for alle gymnastene i Bergens Turnforening. Inviter gjerne familie og venner til å komme og se på! Vi ønsker oss et stort publikum som sammen med alle Bergens Turnforenings gymnaster, trenere og ledere er med på å bidra til en flott oppvisning og sesongavslutning!

Hele oppvisningen er beregnet til å vare i en og en halv time.

Bergens Turnforenings orkester vil spille fra kl. 16.30. Det vil kafé med salg av hotdog, hamburger, kake, muffins, kaffe og saft. Det blir også loddsalg.

Vi anbefaler alle å være tidlig ute! Det kan være vanskelig å finne parkering.

Pris:
Voksne kr. 50,-
Barn kr. 10,-

VELKOMMEN!

Turngruppen, instruktører og ledere

Informasjon til alle gymnastene:

Oppmøte
Gymnastene møter senest kl. 16.30 i Løpegangen ved plakat merket gymnastens parti (for eksempel jenter/gutter 10-12 år). Gymnastene møter ferdig kledd til oppvisning. Yttertøy taes av i garderoben.

Ha på og med
Barn/voksen 2-3 år: Barna kler seg ut som engler. De voksne har hvit overdel og mørk bukse.
Barn/voksen 4-5 år: Barna kler seg ut som nisser. De voksne har hvit overdel og mørk bukse.
Jenter/gutter 6-7 år: Røde nisser. Nisselue.
Jenter/gutter 8-9 år: Hvit overdel, mørk bukse/tights, nisselue, skjerf. Barbeint.
Jenter/gutter 10-12 år: Nisselue, rød overdel, mørk tights/treningsbukse. Barbeint.
Ungdom/voksen 13+: Svart overdel, svart tights/shorts/treningsbukse. Barbeint.
RG 6-8, RG 9-13, RG, Troppsturn og Turn kvinner/menn får nærmere beskjed av trener.

Alle gymnaster: Ta med lommelykt til felles avslutning. Sett navn på lykten!

Anviste plasser
Gymnastene skal sitte på anviste plasser før og etter at eget parti har hatt oppvisning. Vi ønsker at alle gymnastene blir til slutt da vi skal ha felles avslutning etterfulgt av premieutdeling.

Nytt semester i uke 2
Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år! Velkommen til semesterstart i uke 2! For mer informasjon, se www.bergensturnforening.no