Ledig stilling som hovedtrener Turn Kvinner

Bergens Turnforening søker hovedtrener for snarlig tiltredelse til konkurransepartiet Turn Kvinner. Det er for tiden 26 jenter i denne konkurransegruppen.
Bergens Turnforening er en Eliteklubb innen Norsk Turn med ca.1200 medlemmer og har konkurransepartier for TK, TM, Tropp og RG. Vi er lokalisert i fullt utstyrt turnhall på Sletten, 6 km sør for Bergen sentrum.

Bergens Turnforening har ambisjon om å være blant de tre beste klubbene i Norge innen apparatturn. Vi har gymnaster på alle nivåer og konkurrerer regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi leter etter en person som kan tenke seg å jobbe langsiktig og bidra til å utvikle gruppen og Bergens Turnforening videre for å nå klubbens ambisjoner og målsettinger.