Sparebankstiftelsen SR-Bank tildelte Bergens Turnforening Kr 50000,-

Regionbanksjef Alvhild Tofterå Berge SR-Bank flankert av Tore Kvamsøe og Per G. Thomassen
Sparebankstiftelsen SR-Bank har tildelt tilsammen 12 millioner kroner til 220 lag og foreninger våren 2016. Blandt de er Bergens Turnforening som mottok en gave på kr 50000,-
Til stor glede for foreningen har vi fått tildelt kr 50,000,- fra Sparebankstiftelsen SR bank til innkjøp av nytt turn utstyr. På vegne Foreningen deltok Per G. Thomassen og Tore Kvamsøe på det høytidelige utdelingsarrangementet som ble holdt på Radisson Blu Hotell Bryggen 27/5. Gaven vil bli blant annet bli benyttet til å innrede speilrommet i turnhallen slik at dette i fremtiden også kan benyttes til trening for gymnastene. Det vil også bli kjøpt inn annet utstyr til andre deler av turnhallen slik at vi kan opprettholde og øke aktiviteten på dagens turnpartier. Vi retter en stor takk til Sparebankstiftelsen SR Bank, som med denne gavetildelingen muliggjør en ytterligere utvidelse av aktiviteten i Foreningen.