VM i sportsdrill i Bergen er over

Noen av våre dyktige gymnaster hadde oppvisning under avslutningsseremonien i Vestlandshallen når Bergen arrangerte VM i sportsdrill 4.-8.august. BT-foreldre viste dugnadsinnsats når de la golv og holdt vakt i Bergenshallen.
Sportsdrill ble etablert som egen gren i NGTF for 20 år siden. Askøy og Fana er klubber som driver aktivt med idretten her i Bergen. Sporten drives av gutter og jenter, og man kan konkurrere individuelt, i par eller i tropp. Japan dominerte under VM her i Bergen.

Lørdag før VM la BT golv i Bergenshallen slik at den kunne benyttes til treningshall. Videre var det folk som satt vakt under treningene i løpet av uken og golvet ble demontert lørdag kveld.
På avslutningsseremonien på søndag hadde følgende BT-gymnaster oppvisning

Ingvild Leknessund
Frida Parnas
Anniken Gjertsen