Full rulle på våroppvisningen!

Det var fullsatte tribuner og god stemning under turngruppens våroppvisninger som ble arrangert i 2 puljer 6. mai.
Publikum fikk oppleve bl.a. fin turn og dans fra små bamser, sjørøvere, smurfer og Kung Fu Fightere, eleganse fra våre flinke RG-gymnaster, luftige svev fra dyktige troppsturnere og kroppsbeherskelse fra våre flotte apparatturnere. Og selvsagt ble det tid til litt Gangnam Style fra de eldste.

Spente og forventningsfulle barn viste stolt sine kunster foran sine foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og søsken. Til stor applaus selvsagt. Og litt kake og hot-dog må til, det er velfortjent etter endt oppvisning og setter punktum for en fin sesong.

Orkesteret spilte flott musikk i pausen og Olav Berg ledet oss gjennom 3 timer med mye flott turn.

Det ble også delt ut blomster og spilt fanfare for våre nye Norgesmestre.

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer!